Göynük-Sünnet Çubuk-Mudurnu-Abant
Anasayfa » KONAKLAMALI » Göynük-Sünnet Çubuk-Mudurnu-Abant

Göynük-Sünnet

 

Göynük-Mudurnu , Göynük-Mudurnu  Turu, Göynük-Mudurnu  Turları, Göynük-Mudurnu  Otelleri, Göynük-Mudurnu  Rehberi

Gezi Tarihi

Gezilecek Yer

 Yolculuk Süresi

İstanbul'a Varış 

18-19 Ekim

Göynük-Sünnet Gölü-Mudurnu

3.5 saat

22:00

01-02 Kasım

Tur Programı

1.Gün C.tesi Göynük-Sünnet Gölü

Sabah belirtilen yerlerde buluşarak,Göynük'e hareket ediyoruz. Fatih Sultan Mehmet'in Hocası Akşemsettin'in yöresi Göynük'te, ilk olarak Gazi Süleyman Paşa Hamamı ve Camii, Akşemsettin Türbesi'ni  geziyoruz. Daha sonra şehri panoramik olarak göreceğimiz Zafer Kulesi'ne çıkıyoruz. Burada Göynük hakkında genel bilgi alıp, bol bol fotoğraf çektikten sonra, yörenin meşhur fasulyelerinin satıldığı dükkanlardan alışveriş yapıyoruz. Öğle yemeğini de Göynük'te yaptıktan sonra, etrafı güzel çam ormanlarıyla çevrili, Çubuk Gölü'nde fotoğraf molası veriyoruz. Daha sonra, Erenler ve Kurudağ tepeleri arasındaki dar ve derin bir vadinin heyelanla tıkanması sonucu oluşmuş Sünnet Gölü'nde kısa bir yürüyüş yapıyoruz. (Yürüyüş isteğe bağlıdır.) Sünnet Gölü gezisinden sonra, otelimize geçip bir güzel dinleniyoruz. Akşam yemeği otelimizde.

2.Gün Pazar Mudurnu-Abant Gölü

Sabah konağımızda Açık Büfe olarak alacağımız zengin menülü kahvaltımızdan sonra, Ahilik kültürünün devam ettiği Mudurnu sokaklarında tarihe yolculuk yapıyoruz. Mudurnu'da ilk durağmız, Mudurnu Saat Kulesi. Panoramik bir noktada yeralan kuleden Mudurnu hakkında bilgi alıp, bol bol fotoğraf çekiyoruz. Yıldırım Beyazıt Külliyesi'ni ve Hamamı'nı, restorasyon çalışmaları devam eden Mudurnu'nun en güzel konaklarından Armutçular Konağı'nı, Kanuni Sultan Süleyman Camii’ni, Keyvanlar Konağı’nı ve Demirciler Çarşısı’nı gezdikten sonra Abant'a hareket ediyoruz. Abant'a vardığımızda ilk olarak güzel bir yürüyüş bizleri bekliyor. Yaklaşık 1 saat sürecek oldukça rahat yürüyüşümüzde Abant Gölü'nün manzarasına doyamayacaksınız. Daha sonra göl kenarına inip serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanda, göl çevresinde bulunan aktivitelerden yararlanabilirsiniz. Burada, ata, kızaklı faytona (yeteri derecede kar olduğunda) binme imkanı var. Köy kızaklarıyla kayma imkanı da var. Mükemmel panoramaya sahip Abant Gölü'nden alışveriş molası vererek İstanbul'a dönüşe geçiyoruz. İstanbul'da en geç 22:00 -23:00 gibi varıyoruz.

Kalkış Yerleri

Kalkış Yerleri:  

50. Yıl Avcılar İnsa Lisesi Önü-Otobüs Durağı(E-5)

06:30

İncirli Boyner Mağazası Önü

07:00

Mecidiyeköy Oyakbank Önü

07:15

Kadıköy evlendirme dairesi Önü

07:30

Bostancı Sapağı Otobüs Durağı (E-5)

08:00

İzmit Halkevi Önü

08:45

Geziye Gelirken

.: Programda doğa yürüyüşü de olacak. Bunu dikkate alarak hazırlıklı gelin.
.: Mevsim koşullarını düşünerek giyinin (polar/kazak, şapka, yağmurluk vb.) Geziye gelirken her ihtimale karşı yağmurluk veya şemsiye almayı kesinlikle unutmayın.
.: Ínceden kalına doğru bir giyimi tercih edin (yürüdükçe terler, durduğunuzda
üşüyebilirsiniz.)
.: Ayakkabınız yürüyüşe uygun olsun (toprak, kaya, çamur, su vb.). Boğazlı bot ya da
spor ayakkabı iyi olur.
.: Küçük bir sırt çantanız bulunsun (yürüyüş sırasında elleriniz boş olmalı.)
.: Mutlaka yedek giyim, çorap ve ayakkabı alın.
.: Yanınıza, su ve enerji verici yiyecekler alabilirsiniz.
.: Varsa ilaçlarınız.
.: Fotoğraf/Video çekiyorsanız yeterince film, yedek pil.

 

Açıklamalar

Gezi Süremiz ve Otel konaklaması 1 gece 2 gündür. (1 gece konaklama.) Müze ören yeri giriş ücretleri misafirlerimize aittir. Rehber tarafından gezi esnasında bunun için ekstra ücret toplanmaz. 0-2 yas grubundaki çocuklardan ulaşım için ücret alınmaz, koltuk verilmez. 3-6 yaş çocuklardan koltuk karşılığı sadece ulaşım ücreti tahsil edilir. 0–6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında uygulanır. Tek bir çocuk için kullanılır.Tur öncesi veya tur içinde hava muhalefeti deprem, sel, yangın v.b gibi sebeplerden dolayı yapılamayan turlarda TinTin Seyahat Acentesi'nin  sorumluluğu yoktur. Turlarımız İstanbul’dan hareket ettiği anda başlar, İstanbul’a dönüldüğü anda biter. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri İle bir bütündür ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar iade edilmez. Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Gecelemeler bu doğrultuda hesaplanmıştır. Misafirlerimiz gezi dönüşünde belirtmiş olduğumuz kalkış noktalarında inebilirler. Yolculuk esnasında hava ve yol koşullarından dolayı olabilecek gecikmelerden seyahat acentemiz sorumlu tutulamaz. Rezervasyon esnasında koltuk numarası verilmez. Numaralar rezervasyon sırasına göre düzenlenir. Haftalık turlarda oturma düzeni birer sıra kaydırılır. Öğrenci misafirlerimiz öğrenci kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Yeterli sayıda çoğunluk olmadığında turu önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı TinTin Tur’da saklıdır. Turun iptali durumunda TinTin Tur iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar.01.01.2008 N/S.BÜTÜN FİYATLARIMIZA KDV DAHİLDİR.


Rehber gerekli gördüğü takdirde tur programını gerçekleştirmek kaydıyla programın seyrinde değişiklik yapabilir.

 

 Konaklama Seçenekleri

 Caferler Konağı/Göynük

  

Konağımız 150 yıllık bir tarihe sahip olup Karaserliler ailesinden Cafer Beye aittir. Restore edilerek turizme açılmıştır.

Konağımızda 7 adet tarihi oda  bulunmaktadır.  Odalarımızda merkezi ısıtma sistemi, mini bar televizyon,wc ,banyo ve telefon bulunmaktadır.          

 

**** Göynük Doğa Oteli

  

Oda ve Yatak : 63 Oda, 155 Yatak, 54 Standart Oda,1 Engelli Odası, 3 Köşe Oda, 1 Sigara İçilmeyen Oda, 3 Executive Oda, 3 Bağlantılı Oda, 3 Aile Odası, 3 Balayı Suiti, 3 Suit, 3 Junior Suit

Oda Özellikleri: Direkt Telefon , Duş ve Tuvalet , Saç Kurutma makinası, Yangın Alarmı , Minibar , Uyandırma Servisi, 24 Saat Oda Servisi , Uydu TV , Digitürk , Internet Bağlantısı, Merkezi Isıtma

Oda Manzarası: Bahçe Manzarası, Göl Manzarası

Yeme İçme: 2 Restaurant Kapalı kap:350, Açık kap: 750, Kahvaltı Salonu (toplam kap: 125), Pastane, Snack Bar, Kafeterya. Melek Hanım Restaurant, 350 kişilik, Tabak Dede Restaurant, 125 kişilik, Lobi Bar, Restaurant Bar, Disco Bar, Şark Köşesi, Türk, Mutfaklar

Konaklama Tipi: Oda Kahvaltı, Yarım Pansiyon, Tam Pansiyon

Toplantı: 7 Toplantı Salonu Toplam kap: 600,Maks (m2/kap):140/250, Min (m2/kap):30/30, Kurumsal internet bağlantısı, Ses Sistemi, Kablosuz mikrofon, Masa Mikrofonu, Kürsü, Müzik Yayını, Simultane Çeviri Sistemi, Bilgisayar Projektörü, Projektör Perdesi, Barkovizyon, Tepegöz, Flipchart, TV, Yazı Tahtası, Faks

Fasilite ve Servisler: Sağlık Odası , Doktor , Çocuk Bakımı , Engelliler İçin Servisler , Uyandırma Servisi , İş Adamları İçin Sekreterya Servisi , İş Merkezi , Internet , Wireless Internet, Evcil Hayvan Kabulu , Market , Kuru Temizleme , Çamaşır ve Ütü Servisi , Resepsiyonda Emanet Kasası , Jeneratör , 50 Araçlık Açık Otopark

Aktivite ve Rekreasyon: Kuaför, Bahçe , Çocuklar için oyun alanı , Mini Club, Gece Klübü, Disko, Sinema

Spor: Masa Tenisi, Bilardo, Binicilik, Bisiklet, Avcılık, Mini Futbol, Soft Animasyon Yakındaki Aktiviteler: Avcılık, Trekking, Aquapark

Konum: Şehir Merkezine Yakın, Dağda, , Göynük 7 km, Atatürk Havaalanı 230 km, Sabiha Gökçen Havaalanı180 km

Yarışkaşı Konağı/ Mudurnu

  

Yarışkaşı Konağı, ilçeye girişte ve sağda hemen göze çarpar. 15 kaloriferli, banyolu, balkonlu, orman manzaralı odaları, yöre yemekleri ağırlıklı restoranı, güler yüzlü personeli ile hizmetinizde. İşlemeli tavanları, sedirleri, el sanatları ve organik doğal ürünler satış reyonu, geniş bahçesi, lobi, TV ve kablosuz internet mevcuttur.Yarışkaşı Sofrası, yöresel yemeklerin ağırlıklı olduğu mekanında 80 kişiye kadar hizmet veriyor. Turizm eğitimi almış Murat ve Ümit Yıldız kardeşler tarafından çalıştırılan lokantada Mudurnuya özel tarhana, oğmaç çorbalarını, kaşıksapı, Mudurnu mantısı, Kabaklı gözleme, korova şerbeti ve Mudurnu baklavası bulmak mümkün.

 

Hacı Abdullahlar Konağı/Mudurnu

  

Konağımız Bolu'ya 50 km uzaklıktadır . 1800' lü yılların sonlarında Bartın'lı Hüseyin Efendi tarafından yaptırılmıştır . Daha sonraki yıllarda Hacı Abdullahlar Ailesi tarafından satın alınmış , Hacı Abdullahlar'ın torunu , iç mimar Osman USLUPAT tarafından restore edilmiştir. Geleneksel tüm Mudurnu evleri'nin özelliklerini taşıyan konağımız 7 odalı, kaloriferli, banyolu, 24 ssat sıcak sulu, 16 - 18 yatak kapasiteli ve ayrıca restaurant, cafe ve bahçesi olup odalarımızda telefon mevcuttur. 

Göynük-Sünnet Gölü-Çubuk Gölü-Mudurnu-Abant Tur Ücreti ve Ödeme Seçenekleri

Tur Ödeme Seçenekleri

Üye Olmayanlara

Çalışan Üyelere

Nakit Ödeme Fiyatı:

149 YTL

145 YTL

Kredi Kartına Tek Çekim:

159 YTL

155 YTL

Axess Kartına (6 Taksit):

169 YTL  (28.2X6)

164 YTL (27.3X6)

Axess Kartına (10 Taksit):

183 YTL (18.3X10)

178 YTL (17.8X10)

Katılan Misafirler

 Konaklama Şekli

 2 Kişilik Oda Kişi Başı

 İlave Yatak

 Tek Kişilik Oda

 2-6 Yaş Çocuk

 07-12 Yaş Çocuk

ÜyeOlmayanlara

HB

149 YTL

 140 YTL 

175 YTL

125 YTL

145 YTL 

Üyelere

HB

145 YTL

135 YTL

170 YTL

95 YTL

120 YTL

 Tur Ucretine Dahil Olan Hizmetler  Dahil Olmayan Hizmetler
* 1 gece konaklama (Yarım Pansiyon)

* Tüm kişisel harcamalar

* 1 Sabah Kahvaltısı

* Müze ve Ören Yerleri Giriş Ücretleri

* 1 Akşam Yemeği

* Ekstra turlar

* Lüks araçlarla ulaşım

* Öğle Yemekleri

* Araçlarda  ikram ve servis

* Tüm yemeklerde alınan içeçekler

* Rehberlik Hizmeti
* TURSAB Seyahat ve Kaza Sigortası

Göynük-Sünnet Gölü-Çubuk Gölü-Mudurnu Turu Fotoğrafları

     

Daha önce düzenlenen Göynük-Sünnet Gölü-Mudurnu Fotoğrafları İçin Tıklayın!

Taşıma Araçlarımız

 

     

18'lik Mercedes veya Volt.         27'lik Isuzu veya Turkuaz                45'lik Safir veya 403

 

Not: Belirtilen saatler hava, yol ve feribot durumuna bağlı olarak değişebilir. Geziden bir önceki gün yapılan iptallerde kaparo iade edilmez. Gezilere, kişi sayısına göre; 18 kişi için 18’lik Mercedes veya Volt., 27 kişi icin 27’lik Isuzu veya Prestij, 45 kisi için Safir veya 403,   araçlarla gidilmektedir.

Kaynak : Göynük-Sünnet Çubuk-Mudurnu-Abant
Tür : Gezi Tarih : 19.01.2007
[ Tüm yazılara ulaşmak için burayı tıklayınız. ]