Tin Tin Tur

Yılbaşı Dubai Turları, Dubai Turu, Tur Dubai, Dubai Tur

Anasayfa » YILBAŞI YURTDIŞI TURLARI » Yılbaşı Dubai Turları, Dubai Turu, Tur Dubai, Dubai Tur
share on facebook  tweet  share on google  print  

Yılbaşı Dubai Turları, Dubai Turu, Tur Dubai, Dubai Tur

"YILBAŞI YURTDIŞI TURLARI" için, toplam 1 sonuç arasından 1 - 1 arası sonuçlar

Yılbaşı Dubai Turu Fly Dubai Yolları tarifeli seferi ile 28 Aralık hareketlidir. Yılbaşı Dubai Turları olarak planlanan destinasyonumuz  3 gece yapılacaktır. Yurtdışı turuna erken kayıt yaparak indirim ve kampanyalardan yararlanın. İyi seneler...

 

YILBAŞI DUBAİ TURLARI
Fly Dubai Havayolları ile
28 Aralık 2011Hareket… 3 Gece


1. Gün/2. Gün ISTANBUL – DUBAI
Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminali Tin Tin Tur kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla saat 20.30’da buluşma. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Fly Dubai Havayollarının FZ 752 sefer sayılı uçuşu ile 23.05’de Dubai’ye hareket. Yerel saat ile 05.30 da varış ve alanda bekleyen yetkililerimiz tarafından karşılama. Sonrasında şehir turu için alandan hareket. Bu turumuz esnasında, Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve ünlü Jumeirah Plajında fotoğraf molası, Jumeirah Camii, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Sonrasında serbest zaman.   Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra  olarak düzenlenecek olan “Dubai İkonları” turuna katılabilirler (80 Euro). Bu turumuzda “Burj Khalifa” manzarası eşliğinde Fountain Ballet Show (su, ses ve ışık gösterileri) izleyecek ve ardından Atlantis The Palm Hotel’de akşam yemeği için Palmiye Adasına hareket edeceğiz. Akşam Yemeği sonrası Madinat Jumeirah bölgesi gezilecek ve büyüleyici gece görüntüsüne sahip Burj Al Arab panoramik olarak görülecektir. Tur sonrası otelinize transfer ve geceleme otelinizde.

3.Gün DUBAI
Sabah kahvaltısının ardından deniz & kum & güneşin tadını çıkartabilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab otelinde öğle yemeği turuna katılabilirler (125 Euro)  Tur bitimi serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan, Çöl Safari turuna katılabilirler (65 Euro). Bu turumuzda 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelinizde.

4.Gün DUBAI
Sabah kahvaltısının ardından deniz & kum & güneşin tadını çıkartabilir ve alışveriş yapabilirsiniz.. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan öğle yemekli Abu Dhabi turuna katılabilirler (65 Euro). Bu turumuzda yedi emirliğin başkenti gezilecek olup, 40 yıl önce küçük bir balıkçı köyü olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olunacaktır. Abu Dhabi günümüzde geniş bulvarları, gökdelenleri ile ultra-modern bir Arap şehridir. Dünyanın en büyük üçüncü camiisi Şeyh Zayed Camii, Beyaz Kale, göçebe Bedevi yaşamının sergilendiği geleneksel köy, karşısında yüzer restoranların bulunduğu Kordon caddesi, Emirates Palace görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Yas Adasında bulunan Ferrari World Eğlence Parkı turuna (55 Euro) katılabilirler Dünyanın en büyük kapalı alan eğlence parkı ünvanına sahip olan Ferrari World de eğlencenin tadını doyasıya çıkarabilir, adrenalin ve eğlenceyi bir arada keşfedebilirler. Tur sonrası Dubai ye transfer. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Yılbaşı Gala Yemeğine (150 Euro) katılabilirler. Mutlu Yıllar… Geceleme otelinizde.

5.Gün DUBAI – ISTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından 12.00 de odaların boşaltılması, alışveriş ve çevre gezisi için serbest zaman. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Fly Dubai Havayollarının FZ 751 sefer sayılı uçuşu ile 18.25’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 21.30’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.


FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ
*  Fly Dubai Havayolları ile Istanbul (Saw) - Dubai – Istanbul (Saw) parkurunda ekonomi sınıf uçak bileti,
*  Havalimanı vergileri
*  Alanda karşılama ve havalimanı - otel - havalimanı transferleri,
*  Seçilecek kategori bazında otelinizde 3 gece oda & kahvaltı konaklama
*  Panoramik Dubai şehir turu,
*  Türkçe rehberlik hizmetleri.

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ
*   Zorunlu vize ücreti ve servis bedeli ( 85 Euro ) / Not : Yeşil pasaport sahibi misafirlerimiz için vize uygulaması yoktur.
*   Yurt dışı çıkış harcı bedeli, ( 15 TL )
*   Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,
*   İsteğe bağlı özel seyahat sağlık sigortası ( 10 Euro )
*   Rehber ve şoför bahşişleri.

*Tin Tin Tur, havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.

  
OTELLERİki kişilik odada kişi başıTek kişilik oda farkı3.kişi3–12 Yaş çocuk0–2 Yaş çocuk
 2* Holiday Inn Express Jumeirahhttp://www.hiexpress.com 499 Euro120 Euro499 Euro449 Euro150 Euro
 4* Four Points Sheraton Bur Dubaihttp://www.starwoodhotels.com/fourpoints 549 Euro150 Euro529 Euro449 Euro150 Euro
5* Radisson Blu Royalhttp://www.radissonblu.com/royalhotel-dubai( Burj Khalifa – Dubai Mall ) 599 Euro180 Euro549 Euro449 Euro150 Euro
  

 


Tür : Gezi Tarih : 29.09.2011
[ Tüm yazılara ulaşmak için burayı tıklayınız. ]