
YILBAŞI D U B A I Air Arabia Havayolları ile 31 Aralık 2009 Hareket 3 Gece
30/31 Aralık İSTANBUL – DUBAI Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminali Acentamız kontuarı önünde 23.00 da buluşma. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Air Arabia Havayolları G9 284 sefer sayılı uçuş ile 01.05 te Sharjah’a hareket. Yerel saat ile 07.05 te varış ve ardından alanda bekleyen yetkililerimiz tarafından karşılama. Ardından panoramik Dubai şehir turu. Bu turlarımız esnasında, Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve ünlü Jumeirah Plajında fotoğraf molası, Jumeirah Camii, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Ardından otelinize transfer ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz Yılbaşı kutlamaları için sunulan programımıza katılabilirler … İyi seneler …
01 Ocak DUBAI Sabah kahvaltısının ardından tam gün kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Dubai Creek’te açık büfe akşam yemekli tekne turuna (55 Euro) turuna katılabilirler. Tur bitiminde otele transfer. Geceleme otelinizde.
02 Ocak DUBAI Sabah kahvaltısının ardından tam gün kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Çöl Safari turuna (75 Euro) katılabilirler. Bu turumuzda önce 4x4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası jiplerimiz sizleri tekrar otellerinize bırakıyor. Geceleme otelinizde
03 Ocak DUBAI – İSTANBUL Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması. Alışveriş ve kişisel aktiviteleriniz için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab otelinde öğle yemeği turuna katılabilirler (125 Euro). Tur bitiminde rehberinizin bildireceği saatte, yetkilerimiz tarafından Sharjah havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Air Arabia Havayolları G9 283 seferi ile 21.20 de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 00.15 te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.
OTELLER |
İki kişilik odada kişi başı |
Tek kişilik oda farkı |
3.kişi |
3–12 Yaş çocuk |
0–2 Yaş çocuk |
2* Holiday Inn Express – Jumeirah
( Şehir Merkezi)
|
199 Euro |
90 Euro |
189 Euro |
149 Euro |
150 Euro |
3* Palm Beach Hotel
( Şehir Merkezi)
|
249 Euro |
120 Euro |
239 Euro |
199 Euro |
150 Euro |
4* Country Club Hotel
( Şehir Merkezi )
|
299 Euro |
150 Euro |
289 Euro |
249 Euro |
150 Euro |
Yılbaşı Gala Yemeği : Kişi başı 100 Euro’dur. 5* Movenpick Hotel’de yapılacak olup Açık büfe akşam yemeği, limitsiz soft & standart alkollü içecekler, canlı müzik ve şovlar yukarıdaki fiyatlara dahildir.
FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ
Air Arabia Havayolları ile Istanbul(SAW)/Sharjah/Istanbul(SAW) parkurunda ekonomi sınıf uçak bileti, Seçilecek kategori bazında otelinizde 3 gece oda & kahvaltı konaklama, Panoramik Dubai şehir turu ve Türkçe rehberlik hizmetleri, Alanda karşılama ve havalimanı - otel - havalimanı transferleri.
FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ
Havalimanı vergileri ( 150 Euro ) Zorunlu vize ücreti ve servis bedeli ( 100 Euro ) / Not : Yeşil pasaport sahibi misafirlerimiz için vize uygulaması yoktur. Yılbaşı gala yemeği Yurt dışı çıkış harcı bedeli, (15 YTL) Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları, İsteğe bağlı Özel seyahat sağlık sigortası ( 10 Euro ) Rehber ve şoför tipleri.
* Acentamız, havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.
|